Egyedi kialakítású Hammond műszerházak
A Hammond, a minőségi elektronikai műszerházak elismert gyártójaként, jól ismert ügyfélbarát megközelítéséről és azon képességéről, hogy bármilyen módosítást elvégez a műszerdobozokon, legyen az fúrás, marás, tartozékok telepítése és sok más egyedi követelmény.

Legújabb szolgáltatásként színes grafikai nyomtatást kínál a műszerházakra, digitális minőségben, pontosan az Ön elképzeléseinek megfelelően. Az UV digitális nyomtatónak köszönhetően a Hammond kiváló minőségű grafikákkal, mintákkal, szimbólumokkal és logókkal képes tökéletesíteni termékét.

A nyomtató nyolc pozícióval („szín“) rendelkezik, és hagyományos CMYK négyszínű színmódot, valamint áttetszőt, két fehéret és egy alapozót (“primer”) használ a lenyűgöző sokféle befejezés eléréséhez.
Az alapozó tintát csak a doboz kért területeire alkalmazzák, és nemcsak éles nyomtatást, hanem jó színtapadást is biztosít a sima és texturált felületű házakon.

A Hammond által használt nyomtató maximális nyomtatási mérete 610 x 420 mm, így például egy 19"-os 9U teljes elülső panelének UV-nyomtatása egyáltalán nem jelent gondot. A nyomtató akár 153 mm magas dobozokra is képes nyomtatni, így a grafika a műszerházak oldalára, felső panelére és az ívelt felületekre is felvihető.
Az átlátszó tinta lehetővé teszi a kiválasztott területek vagy a teljes felület magas fényű, matt vagy dombornyomásos kezelését, ezáltal jelentősen kibővítve a logók, hátterek és jelmagyarázatok kreatív lehetőségeit. A 129 különböző textúraeffektusból álló beépített könyvtárnak köszönhetően a tervezési lehetőségek szinte végtelenek.

A Hammond pontosan az Ön elképzeléseihez mérten gyártja le a műszerházakat – a marástól, fúrástól és egyéb egyedi beállításoktól egészen a csúcsminőségű nyomtatásig. A nyomtatás ára egyedi, és több tényezőtől függ, ezért ne habozzon, küldje el nekünk igényeit, és mi örömmel készítünk árajánlatot.

Amennyiben további információra van szüksége a minőségi Hammond elektronikai műszerházakkal kapcsolatban, vagy csak tanácsra van szüksége kérem, forduljon hozzánk bizalommal az info@soselectronic.hu címen.