„EVE“ megmutatta magát a fejlesztőknek...

Április eleje az FTDI, a fejlesztők, a pizzaworkshop és egy „EVE“ nevű hölgy jegyében zajlott.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2014.04.16 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!
45 fejlesztő Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban közvetlenül Greame Simpson és Gordon Lunn, az FTDI szakembereinek előadásán vehettek részt, amely bemutatta, mi minden bújuk meg az EVE technológiával ellátott FT800-as grafikus chipben. Ezek az urak bemutatták az EVE technológiát az alap tulajdonságoktól a grafikus chipek előnyein keresztül egészen az egyedi alkalmazások létrehozásának lehetőségéig. A workshop résztvevői reálisan („hands on“) szimulálhatták magát a fejlesztést és kivitelezést az FT800 –as grafikus chip segítségével.

A Pizzaworkshop ismételten rekord méretű volt. Önök közül sokan nagyra értékelik, hogy a gyakorlati workshop hozzájárul munkájukhoz, sok pozitív visszajelzést kaptunk. Bővebb betekintést a workshopba pedig a mellékelt fényképek nyújtanak...:)Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.