Tervezés a technológia jegyében: FOXNEO

A FOXNEO sorozattal a FRIWO újradefiniálja a tápegységekre vonatkozó nézetünket. Az új kialakítású gyakorlati elemekkel ellátott alaptermék új szabványokat határoz meg mostoha ipari körülmények között is.

Tervezés a technológia jegyében: FOXNEO
Az elektronika is nagy változáson ment keresztül. A magas hatékonyság és az alacsony készenléti veszteségek megfelelnek a legújabb szabványoknak.

Ezen kívül a FOX NEO sorozat a legkisebb szivárgási áramokkal, MOPP védelmi osztállyal és hosszú élettartammal rendelkezik, ami elősegíti, hogy ne csak az informatikai eszközök fejlesztéseként, hanem a mobil orvosi alkalmazások számára is felhasználhatók legyenek még mostoha környezetben történő használatra is.

A FOX NEO tápegységek szabványos kimeneti feszültséggel rendelkeznek: 5V, 12V és 24V, de nagyobb projektekhez nem szabványos kimeneti feszültségek is rendelkezésre állnak, pl. 5,6 V, 7,5 V, stb.

Szigorúan tesztelt FOX NEO adapterek megfelelnek a legtöbb nemzetközi szabványnak, beleértve: IEC60950, IEC60065, IEC60335, IEC62368.

Tervezés a technológia jegyében: FOXNEO

Egyedi kialakítás:

  • Fényes felület
  • Kellemes tapintású anyag 
  • LED állapotjelzés
  • Lézernyomtatással testreszabható


A FOX NEO adapterek Európában, az USA-ban és Ausztráliában II. biztonsági osztályú, EMC EN55024 és EN55032 szabványokkal látták el.

A kínálatunkban szereplő termékekre vonatkozó árak és szállítási feltételek megtalálhatók webáruházunkban.

FRIWO termékekkel kapcsolatos érdeklődésével kérem, lépjen velünk kapcsolatba az info@soselectronic.hu címen.

Videók

Animation of the new unique design, including high-gloss surface and LED status indication. FOXNEO Series from FRIWO is suitable not only for IT equipment; it is also the optimal power supply for mobile medical applications and a robust solution for demanding industrial environments.

Összefüggő cikkek

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.