Gyógyászati területre gyárt készülékeket?

A gyógyászati (medical) megjelölésű adapterek segíthetnek e szegmens szigorú követelményeinek megfelelni.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2014.02.05 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Ha olyan készüléket gyárt, melyet kórházakban vagy általában a gyógyászatban való felhasználásra szántak, annak természetesen jóval szigorúbb követelményeknek kell megfelelni, például a gyógyászati berendezésekre vonatkozó 93/42/EEC irányelvnek.

A nagy megbízhatóság és a jó szigetelés (a primer és szekunder tekercseknél) az alapvető elvárások közé tartozik. A Friwo-medical adapterei ezeknek és sok más elvárásnak is megfelelnek, emellett számos nemzetközi tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A Friwo termékkínálatában széles választékban megtalálhatók a különböző gyógyászati adapterek 3-30W, „asztali” adapterek 12-150W és „nyitott” modulok 65-250W teljesítményű változatai.
Raktárkészletünkben az univerzális GPP18M (1890856, FW7556M) szerepel, 12V/1500mA-es kimenettel. Állandó feszültséget szolgáltat áramkorláttal és folyamatos rövidzár elleni védelemmel. Most kiváló áron kínáljuk a GPP18Medic készletet, mely tápforrást, AC Euro bemeneti adaptert és 5,5/2,5/11,5 mm-es kimeneti DC csatlakozót tartalmaz.

Amennyiben nagyobb mennyiség érdekli ezekből az adapterekből, de eltérő változatban (más hálózati vagy DC csatlakozóval), biztosan megtaláljuk a megoldást. Részletes információt a Friwo_medical áttekintés tartalmaz.
Bármely Friwo adapterrel kapcsolatos érdeklődésével keressen bennünket az info@soselectronic.hu címen.

Gyógyászati területre gyárt készülékeket?

Előnyök/Jellemzők:

  • csúcsminőségű OEM adapterek gyógyászati készülékek gyártói számára
  • nagy megbízhatóság
  • globális bemeneti feszültségtartomány, 100-240V/50-60 Hz
  • nagyon alacsony készenléti fogyasztás, EuP2
  • a folyamatos rövidzárat is elviseli
  • működés visszajelző LED

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.