Fluke TiS 45 – Rugalmas manuális fókusz? Természetesen!

Minőségi, éles hőképek a Fluke cégtől ésszerű áron. Tökéletes kompromisszum.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2017.11.28 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

A Fluke TiS 45 hőkamera már nem számít újdonságnak, de ez a sikeres termék még hónapok vagy évek múltával se veszít népszerűségéből.

Sokan még mindig keresik az ideális módszert alkalmazásuk hőmérséklet-eloszlásának mérésére. A megfelelő kameraválasztás érdekében alaposan meg kell vizsgálni az adott alkalmazást. Fontos tényező és paraméter az alkalmazás hőmérséklet-tartománya és a mérési chip felbontása.

A különbség az otthoni fűtést mérő mérések, vagy az SMD komponensekkel rendelkező PCB-k mérése. Mindkét alkalmazás esetében a hőmérséklet nagyon hasonló lehet, például: 0 °C és 100 °C között, a különbség viszont a felbontásban rejlik. A már említett hőelosztás méréséhez elegendő a 80x60pixeles felbontás, míg a PCB-k méréséhez már legalább 160x120pixelre van szükség. A 80x60 képpontos hőkamerák fix fókuszú lencsével vannak felszerelve, ami 45cm érték körül mozog – ahhoz, hogy a kép pontos és jó minőségű legyen, ragaszkodnunk kell ehhez az értékhez. Ha közelről végezzük a mérést, láthatjuk a kép elmozdulását is, ekkor a mérés pontatlan.


A Fluke TiS45 minden feladatot ellát

A 160x120pixeles felbontásnak és manuális fókusznak köszönhetően a Fluke TiS45 segít ideálisan elvégezni a mérést PCB-jén. A kézi fókuszálással 15cm-re állíthatja a mérési távolságot, amely a kisebb objektumok méréséhez szükséges, így a kép eredményessége jó, és további feldolgozásra kerülhet a SmartView a teljes elemzéshez.

A Fluke TiS45 hőkamera raktárkészletünk állandó darabja, rendelésre pedig rövid időn belül tartozékokat is be tudunk szerezni.

Bérmely nem raktártípusú FLUKE márkájú termékkel kapcsolatosan kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az info@soselectronic.hu címen.

A Fluke TiS 45 a következőket ajánlja:

  • Mérési tartomány: -20 +350°C
  • Felbontás: 120x160pix.
  • Pontosság: 2% vagy ±2°C
  • Standard színpaletták: 7
  • Software: Software SmartView® teljes elemzéshez
  • Védettség: IP54

Videók

Introducing 8 new IR cameras with up to 2.5x the resolution to quickly assess equipment health. To learn more, go to www.fluke.com/TiS to download the product guide.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Fő termékek


Fluke TiS45 9Hz FLUKE  
Fluke TiS45 9Hz

Hőkamera -20...+350°C 160x120 pix

Termokamerák

Cikkszám: 260800
Gyártó: FLUKE
Már nem szállítható tétel
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.