Vásároljon Teledyne FLIR hőkamerát, és válasszon mellé egy ajándékot!
Teledyne FLIR hivatalos forgalmazójaként, amely világelső a hőkamerák tervezésében, gyártásában és értékesítésében, egy előnyös, de korlátozott ajánlatot kínálunk Önnek. Ne maradjon le róla!

Az eljárás rendkívül egyszerű. Vásároljon tőlünk tetszőleges Flir terméket (akár nem készleten lévő terméket is) az alábbi sorozatokból - FLIR ONE Pro, Cx, TG, Ex, EXX, T, Si124, GF77 HR/LR, IR Windows, AX8 és FLIR T&M és EXTECH T&M, majd regisztrálja be a gyártó honlapján. Csatolja a vásárlást igazoló dokumentumot (számlát), és válassza ki az ajándékát.

5 árszintet határoztak meg – 1000 és 20 000 euró között. Az ajándékok között igazán értékes termékeket talál - a minőségi hőkamerák kiegészítőitől a megbízható mérőműszereken át a különböző kategóriájú professzionális hőkamerákig. 

Vásároljon Teledyne FLIR hőkamerát, és válasszon mellé egy ajándékot!

Ha hőkamerás termékek vásárlásán gondolkodik, most 2 professzionális terméket kaphat egy áráértAz akció 2021.december 31-ig érvényes.

Ha nem biztos benne, hogy melyik Teledyne FLIR terméket válassza, örömmel adunk szakmai tanácsot az info@soselectronic.hu címen.