A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. OK Adatlap
FISCHER ELEKTRONIK

Tegye különlegessé Raspberry Pi készülékét

A szép és ellenálló alumínium RSP műszerdoboz a Fischer elektornik-tól nagyszerű megjelenést, valamint védelmet is biztosít Raspberry Pi készülékének.

A Linux operációs rendszerrel felszerelt Raspberry Pi („RPi“) miniatűr számítógép már számos ember kedvencévé vált. Bár eredetileg elsősorban a fiatalok és a diákok számára készült segédeszközként a számítógépes világ gyors és egyszerű felfedezéséhez, hamar bebizonyosodott, hogy egyes korlátozásokkal a különböző végberendezésekben is jól használható.

Ha csak „játékra” használja Raspberry Pi-jét, valószínűleg mindenféle műszerdobozt nélkülöz. Viszont amennyiben saját alkalmazást fejleszt, vagy akár már használatra kész, valószínűleg szüksége lesz megfelelő tárolóra. Műszerdobozok széles kínálatát találja a piacon (főleg műanyagot), melyek alkalmasak a különböző Raspberry Pi típushoz. Amennyiben valamilyen „TOP” minőséget szeretne, akkor a Fisher elektronik RSP jelölésű alumínium műszerdobozát ajánljuk- a gyártó híres a széleskörű alumínium műszerdobozok, hűtők és csatlakozók gyártásáról.

Az RSP megfelelő választás a Raspberry Pi2 és 3 B modellekhez. Lényegében alsó részből és fedélből tevődik össze, valamint karimával ellátott típusok közül is választhat, amelyek megkönnyítik a falra, illetve panelra történő szerelést. A gazdag perforáció, valamint a műszerdoboz anyaga (alumínium ötvözet) biztosítják a Raspberry Pi kellő mértékű hűtését.

A műszerdoboz eredeti színe természetes elox, illetve fekete elox. Érdekességnek számít, hogy egyéb attraktív színkombinációk is elérhetőek, pl. fekete doboz lila vagy zöld fedéllel, és egyéb kombinációk. A doboz fedél része elegánsan, mindössze egy csavarral van rögzítve, ám a jól átgondolt szerkezeti kivitelezésnek köszönhetően megfelelő, és könnyű hozzáférést tesz lehetővé a Raspberry Pi készülékhez mindössze 1 csavar eltávolításával.

Bármilyen Fischer elektronik termékkel, vagy egyéb Raspberry Pi műszerdobozzal kapcsolatos érdeklődése esetén kérjük lépjen velünk kapcsolatba az info@soselectronic.hu címen.

Előnyök/ tulajdonságok:

  • alumínium műszerdoboz, amely kompatibilis a Raspberry Pi2 és 3 model B verziójával
  • elox kivitelezésű felületkezelés
  • különböző színekben kapható (fekete, természetes, zöld, lila, piros, kék, narancs)
  • falvastagság 1,5 mm
  • szellőzőnyílások a kellő hűtés érdekében
  • fokozott védelem, EMC szempontból is

Szerezzen ingyenes RSP műszerdobozt!

Lehetőséget kínálunk egy RSP minta ingyenes megszerzésére fekete-lila színben. Elég, ha helyesen válaszol az alábbi kérdésre:

Mennyi csavart szükséges kiengedni a műszerdoboz fedelének eltávolításához?

Egy szerencsést győztest sorsolunk ki 2016. június 7-én.

Tartozékok

Műszerdoboz AL 99x71x33mm Rasp.PI 2-B/3-B Nat. Elox +Fixing
Rakt. szám: 253937
Raktártípus

FISCHER ELEKTRONIK

1 db-tól 9 420,00 Ft 2 db-tól 9 080,00 Ft 5 db-tól 8 250,00 Ft 10 db-tól 7 980,00 Ft

Műszerdoboz AL 99x71x33mm Rasp.PI 2-B/3-B fekete elox
Rakt. szám: 253938
Raktártípus

FISCHER ELEKTRONIK

1 db-tól 7 790,00 Ft 2 db-tól 7 540,00 Ft 5 db-tól 6 840,00 Ft 10 db-tól 6 590,00 Ft

Műszerdoboz AL 99x71x33mm Rasp.PI 2-B/3-B Nat. Elox
Rakt. szám: 253934
Megrendelésre

FISCHER ELEKTRONIK

Műszerdoboz AL 99x71x33mm Rasp.PI 2-B/3-B fekete elox +Fixing
Rakt. szám: 253939
Megrendelésre

FISCHER ELEKTRONIK

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek