A 19“ műszerdobozok meglepően sok helyet biztosítanak

A Fischer Elektronik dobozai megoldják eszközei tárolását akár egy 19“ –os rack szekrényben.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2015.10.20 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!
Milyen műszerdobozt válasszunk eszközeink tárolására, és hogyan rendezzük őket, ha több egység is van egy helyen? Ez egy olyan kérdés, amely már az elektronika kezdeteihez nyúlik vissza. Nem csoda tehát, hogy számos megoldás látott napvilágot, és néhány közülük napjainkban is fennmaradt. Ilyen például a 19“ -os rack rendszer (482,6 mm széles), amelyben több elektronikai berendezést, készüléket helyezhetünk el tartókeretben („rack“ -ban).
Ez egy moduláris rendszer, amely rögzített szélesség mellett különböző magasságú egységek tárolására alkalmas. Ezért a 19“ –os rack rendszerben találhatunk vékony (slim) csupán néhány cm magas egységeket, de akár több tíz centiméteres óriásokat is.

A műszerdobozokat, hűtőbordákat és csatlakozókat gyártó Fischer Elektronik vállalat termékek széles skáláját kínálja. Számos olyan műszerdobozt terveztek, amelyek 19" rack egységekkel kompatibilisek, minden bizonnyal Ön is megtalálja közöttük az elképzeléseinek leginkább megfelelő típust. Jó példának számíthat a VESA –sorozat. A VESA műszerdobozok sokoldalúak, robusztus kiszerelésűek és levehető felső panellel (borítóval) vannak ellátva. A magasság „1U” –tól „6U” –ig terjed, tehát 43,8 - 264 mm közötti.

Három különböző mélység közül választhatunk – 260, 300 és 360 mm. A műszerház könnyen összeszerelhető alumínium profilokból áll. A belső vezetősínek lehetővé teszik a NYÁK-ra való szerelést, és rendelkezésre állnak különböző tartozékok, mint pl. fogantyúk, gyorszárak és szellőzőnyílásos panelek. A dobozokban elhelyezhető MPH szerelőlap (ami az alját 2 részre osztja), valamint TS CE tartósín is. Rajzok és részletes információk a Fischer műszerházak katalógusában, az N8-as oldalon találhatóak.

Ha a katalógus bármelyik darabja felkeltette érdeklődését, kérjük jelezze ezt nekünk az info@soselectronic.hu címen.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Kapcsolódó termékkategóriák

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.