A Finder egyike azon kevés gyártóknak, akik a relék nagy részét Európában gyártják. Így biztosak lehetünk abban, hogy a jelfogónak nem kell hosszú ideig és zord éghajlati viszonyok között utaznia, ami kétségkívül nem tenne jót.

A 41-es sorozatú relé az egyik leggyakoribb teljesítményrelé-formátum a piacon. Szinte minden relé-gyártó kínálatában megtalálható. Népszerű, mert kompakt szabványos méretekkel és megfelelő teljesítménnyel rendelkezik. A szabványosított méreteknek köszönhetően aljzatok is rendelkezésre állnak – mind PCB-be szerelhető, mind DIN-sínes változatban.

A 41-es sorozat tartalmaz 1 váltóérintkezős relét 12Amp (41.31) és 16Amp (41.61 különböző elrendezésű kimenetek), és 2 váltóérintkezős relét 2x8Amp (41.52) kapcsolással. 
Az egyik legnépszerűbb típus a 16Amp-es 41.61 relé.

A legtöbb ázsiai relé-gyártóval ellentétben a Finder sokkal készségesebb és rugalmasabb. Még a ritkábban előforduló tekercsfeszültségek esetén sem írnak elő magas minimális rendelési mennyiségeket, és a nem raktártípusú modellekből is viszonylag gyorsan biztosítunk akár 1 darabot is. Teszteljen minket!

További Finder termékkel kapcsolatos érdeklődésével kérem, forduljon hozzánk bizalommal az info@soselectronic.hu címen, örömmel segítünk!