Tegye egyszerűvé egy eszköz mechanikai tervezését

Megfelelő távtartókkal és egyéb rögzítési technólógiákkal lehet optimalizálni a térben használt eszközöket, melyek egyidőben lehetnek megfelelően stabilak és professzionális konstrukciót jelenthetnek.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2015.08.28 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Egy eszköz sikeressée és megbízhatósága nem csak a laboratóriumi vizsgálatok “ideális körülmények” –től függ hanem a mechanikai szerkezettől is. Kölcsönös egymásra hatás kiküszöbölése,optimális hely kihasználás, rezgések elleni ellenállás, egyszerű összeszerelés a gyártás során, pár olyan tényező amiket érdemes figyelembe venni az eszközök mechanikai tervezése során.

Prototípus gyártásnál valamint kis szériás gyártásoknál lehet, hogy nem olyan fontos, hogy milyen igényesen szereljük össze az eszközt a végleges formára. Ugyanakkor a nagyobb szériás gyártásoknál az idő és költséghatékonyságot figyelembe véve hamarább megtapasztaljuk minden gyártási lépésben. Hirtelen fog rá jönni, hogy pl 1000 db-ot egy adott eszközből hogyan lehet véglegesíteni (mechanikailag) egy héten belül, de a mechanikai kialakítás egyszerűsítésével lényegesen hamarabb zajlik le a folymat.

Szintén ebből az okból hatalmas mennyiségű mechanikai és elektro-mechanikai alkatrészek megtalálhatók a piacon. Amennyiben az Ön cége növekszik és a termelékenység is nő, bizonyára már rájött arra, hogy valószínű, hogy bizonyos mechanikai alkatrészek (távtartó, tömszelence, szigetelő alátét, ...), amely úgy tűnt, hogy teljesen "felesleges" lenne menthet meg sok az időt, és tehet egy termelést hatékonyabbá. Ez a megállapítás akkor jellemző amenyiben elkezd pl 100.000 db-ot termelni.

Célünk hogy konkrét megoldásokkal lássuk el Önt a fejlesztéstől számítva a végső megoldásig, ezért található meg kínálatunkban sok mechanikai és elektromechanikai alkatrész elsősorban az EttingerKeystone electronics és Toolcraft eszközök.

Néhány csatolt kép melyet többet illusztrál ezer szónál. Tehát ha alkatrészt keres az ön konstrukciójához azt a "szerelési segédanyagok" fül alatt megteheti, és amennyiben megtalálta a keresett eszközt azt mi raktárunkról azonnal szállítjuk, vagy rövid átfutási idő alatt kedvező kondíciókkal tudunk további eszközöket is szállítani (ajánlat kérés).

Ha szüksége van a segítségünkre a kiválasztott típus alkalmasságáról, forduljon bizalommal hozzánk a info@soselectronic.hu címen.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Kapcsolódó termékkategóriák

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.