29 éve a piacon
Közvetlen képviselet 7 országban
Ügyfelek több mint 100 országban
Támogatás a fejlesztéstől egészen a gyártásig
ELECTRONIC ASSEMBLY

Minimális fejlesztés és maximális eredmények az UniTFT kijelzőkkel

MedicalIndustrial displayIntelligent display

A Quick UniTFT sorozat az integrált parancskészletnek és objektum-orientált programozásnak hála rendkívül gyors “drag and drop” fejlesztést kínál a modern berendezésekhez, mindezt szakértelem nélkül is.

Könnyen áttekinthető elrendezés és menüszerkezet, amely már első pillantásra jól olvasható – ezek a mai berendezések kulcsfontosságú követelményei, különösen az orvosi szegmensben. A Quick UniTFT sorozat alapvető bemutatásával korábbi cikkünkben foglalkoztunk, ezúttal bemutatjuk a sorozat egyéb érdekes jellemzőit.

Mi teszi a QuickUniTFT szériát rendkívülivé?

A QuickUniTFT a “drag and drop” módszernek köszönhetően szokatlanul gyors fejlesztést tesz lehetővé a felhasználóbarát és intuitív fejlesztő szoftverkörnyezetben. A környezet és lehetőségek felmérését követően néhány órán belül már korszerű grafikus felületet hozhat létre.

A kompakt 5”-os változat (136 mm x 96 mm) méreteit tekintve ideális kisebb orvosi berendezésekbe. A kis méret ellenére 800 x 480 képpontos grafikus megjelenítést kínál. Az 50fps gyorsaságú képfrissülés folyamatos megjelenítést garantál még mozgó objektumok és animációk esetén is. A 900 cd/m² fényerősség nagy kontrasztú megjelenítést biztosít mindenféle fényviszonyban, még közvetlen napfényben is.

Az EA uniTFT50-A változat érintőképernyő nélküli, az EA uniTFT50-ATC pedig kapacitív érintőképernyővel (multi touch) ellátott, amely akár 4 milliméter vastag üveglap mögött vagy vékony kesztyű viselése esetén is könnyen kezelhető.

Kényelmes “drag-and-drop” képernyő-elrendezés
Az integrált parancskészletnek és a "uniSKETCH for Windows" grafikus szerkesztőnek köszönhetően a technikailag kevésbé jártas fejlesztők is vonzó grafikai környezetet hozhatnak létre. A szerkesztő egyéni igényekre szabható sablonokat is tartalmaz, valamint grafikus objektumok könyvtára is elérhető, mint pl. a rotációs vezérlő vagy csúszka.

A sablonok valamennyi eleme, mint amilyenek a forma, a szín, a pozíció vagy a tárolt műveletek bármikor szerkeszthetők. A parancsok az integrált microSD-kártyán makróként tárolhatók, vagy elérhetőek futás közben is a soros interfészen keresztül.. Természetesen valamennyi szokványos grafikai formátumú kép használata lehetséges, ugyanez érvényes az audio fájlokra is. Az állítható átláthatósággal (alpha blending) „finom”, ám jól látható üzenet- és érintőgomb-megjelenítés érhető el.

A többnyelvű használatról sem feledkeztek meg. A szabadon skálázható vektoros megjelenítés és Unicode támogatása miatt a kínai karakterek sem jelentenek problémát. Az integrált, akkumulátor-pufferelt időalap használatával az események nemcsak az integrált microSD kártya időbélyegével dokumentálhatók, de a folyamatok önállóan is vezérelhetők.

Interfészek széleskörű kínálata

A kijelző modulok 3,3V feszültséggel működnek. Valamennyi panel rendelkezik egy USB interfésszel a programozáshoz (flashing) vagy szabványos működéshez. Ezen kívül a modulok hat soros interfészt kínálnak: két RS232, két SPI és két I2C kapcsolatot. A soros interfészek egy magasabb szintű vezérlővel (host) való kommunikációra szolgálnak, de használhatók érzékelők és aktuátorok esetében is.

Négy analóg bemenet automatikus válassz lehetőségekkel és egy PWM kimenet is elérhető. A kommunikációs interfészek listáját 16 I/O zárja, amely akár 128-ra is bővíthető. A külső kamera felvételeit analóg videó bemeneten keresztül megjeleníthetjük közvetlenül a kijelzőn, vagy „hardcopy” képekként microSD-re menthetjük.

Három méret, három változat
Az 5“-os uniTFT050-A és uniTFT050-ATCl modellek mellett az ELECTRONIC ASSEMBLY jelenleg két másik méretet is gyárt: a 7" -os EA uniTFT070 –et 1024x600 képponttal, és a legnagyobb 10,1" –os EA uniTFT101 modellt 1290x800 képponttal. Három különböző változatban érhetők el: érintőképernyő nélkül, kapacitív vagy rezisztív érintőképernyővel.

A QuickUniTFT sorozat fejlesztése során komoly hangsúlyt fektettek az orvostechnikai követelményeknek való megfelelésnek. A fejlesztés és gyártás az ISO9001: 2015 szabványnak megfelelő szigorú minőség-ellenőrzés mellett folyik. És ahogy azt már az Electronic Assembly termékeknél megszokhattuk, ezúttal is hosszú éveken keresztül elérhetők lesznek. A gyártó az EMC report elkészítésével egyszerűsíti az összetett orvosi minősítési folyamatokat.

Az új kijelző-sorozat képességeinek egyszerűbb elképzelése érdekében az ELECTRONIC ASSEMBLY egy interaktív "uniTFT" demo alkalmazást kínál Android és iOS rendszerekhez. A "uniSKETCH" szerkesztő ingyen is elérhető, beleértve a teljes szimulátort is.

A jelentős egyszerűsítés és a fejlesztési idő lerövidítése kompenzálja az UniTFT modulok, szabványos TFT modulokhoz mért, magasabb árát. Különösen az alacsony és a közepes kapacitású termelési potenciállal rendelkező eszközök esetében nem gazdaságos a hónapokig tartó grafikus interfész fejlesztése szabványos (nem intelligens) TFT-k használatakor.

Amennyiben bármelyik Electronic Assembly QuickUniTFT felkeltette érdeklődését, vagy egyéb információra lenne szüksége, lépjen velünk kapcsolatba az info@soselectronic.hu címen.

Videók

New family of powerful intelligent displays from Electronic Assembly with several interfaces and intuitive programming.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.


Tartozékok


QUICKUNITFT050C ELECTRONIC ASSEMBLY  
QUICKUNITFT050C

EA uniTFT050-ATC kijelző + Quickstartboard + USB kábel

TFT modulok

Cikkszám: 229845
raktáron 1 db
1 db-tól
97 400,00 Ft
Megrendelem:
  • Kosárba helyez
  • Árat lekérdez
  • A Kedvencekhez ad
  • Figyelemmel követés
  • Összehasonlításhoz hozzáad
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap