ELECTRONIC ASSEMBLY

Ki tudja választani a megfelelő kijelzőt? Van pár tippünk, melyek segíthetnek...

Melyik kijelző alkalmas az adott környezetbe? Milyen kijelzőfelületet válasszon? Érintőképernyő, vagy sem? Ezek olyan kérdések, amiket a fejlesztők alkalmazásaik tervezésénél tesznek fel.

Azon tanakodik, milyen kijelzőt használjon alkalmazásához?Sven Jenchur az Electronic Assembly vállalattól az alábbi videóban elmondja, hogy mikor előnyősebb STN, ESTN, pozitív, negatív, fényvisszaverő, transzreflektív, vagy fényáteresztő kijelzőt használni. További hasznos információt is talál a videóban, melyek segítenek kiválasztani az Önnek megfelelő kijelzőt.Nem kapott minden kérdésére választ? Írjon nekünk, és technikusaink szivesen segítenek a választásban.
Videók

Do you know how to choose right display? Which type to use for what environment? What interface is better to use? Touch panel or not? See our video...

Komplex megoldásokat kínálunk. A kijelzők technológiájával kapcsolatosan érdekelhetik még ezek is:

Következő, előkészületben lévő webináriumunkra már lehet regisztrálni. Az aktuális webináriumokról további információk a www.soselectronic.hu/webinar oldalon találhatók.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap