29 éve a piacon
Közvetlen képviselet 7 országban
Ügyfelek több mint 100 országban
Támogatás a fejlesztéstől egészen a gyártásig
ELECTRONIC ASSEMBLY

EA PlugL – OLED kijelző USB-vel és érintőképernyővel

Industrial OLED

Az új Electronic Assembly OLED kijelző a szokásos RS232, I2C és SPI interfészeken kívül kényelmes és teljes funkcionalitású USB interfészt is kínál.

Az EA Plug OLED kijelzők új családja egy érintőképernyős megoldás, amely közvetlenül USB-n keresztül kezelhető. Ez a fajta kommunikáció különösen hasznos az alkalmazás fejlesztése és hangolása során, de a kész alkalmazásban is használható fő kommunikációs csatornaként.
 A kész alkalmazásba való használathoz azonban valószínűleg előnyben részesíti a bevált EMC-ellenálló ipari interfészeket, azaz RS232 (vagy RS485, RS422 külső szint átalakítóval).

Az EA Plug család esztétikus és robusztus, fekete kerettel ellátott üveglappal rendelkezik (á la tablet), így könnyedén telepíthető – egyszerűen a berendezés fő panelére ragasztható, további keret vagy védőüveg használata nélkül.

Különböző grafikai jellemzőkkel és karakterkészletekkel ellátott, köztük a német diakritika is. A kis I/O portoknak hála a kijelző modul kis vezérlési feladatokat is képes önállóan kezelni.

Az OLED technológia széleskörben ismert előnyeit már nem kell bemutatnunk, megtalálja őket korábbi cikkünkben is: EA OLEDL128 – OLED opció az EA DOG kijelzőkhöz

Hogyan működik mindez?
Minden soros interfész (USB, RS232, SPI, I2C) protokoll-egyenértékű, és az elküldött adatok ugyanabban a pufferben tárolódnak. Miután USB-n keresztül csatlakoztatta az EA Plug-ot a számítógéphez (használja a gyártó weboldalán elérhető illesztőprogramot), ún. CDC USB-eszközt (kommunikációs eszközosztályt), azaz virtuális COM-portot talál. Az USB-port tehát a kijelző teljes körű vezérlésére szolgál, nem csak az érintőképernyővel való kommunikációhoz.

A kijelzőnek két belső "rétege" van – terminál és grafikus. A terminálréteg elsősorban az első lépésekre és az SW hibakeresésre szolgál. A grafikus réteg teljeskörű működésre van tervezve.

Csavaros változatok
A "Z" (EA PLUGL128-6GTCZ) változatban a modul 12 csavaros csatlakozóval rendelkezik. A külső érzékelők vagy detektorok így könnyen és megbízhatóan csatlakoztathatók. A két analóg bemenet lehetővé teszi a feszültségmérést akár 3,3 V-ig, közvetlen megjelenítéssel a kijelzőn.

A lehetséges alkalmazások közé tartozik az otthoni automatizálás és az egyszerű karakteres vagy grafikus kijelzős alkalmazások frissítése, valamint az egyszerűbb berendezések vezérlése.

A 2,9” EA PLUGL128 még újdonságnak számít, ráadásul az EA PLUGxxx kijelző családjának első tagja. Az 1.7" EA PLUGS és a 2.2" EA PLUGM kijelzők is hamarosan elérhetők lesznek.

Az EA PlugL128-6GTC (128x64px) első elérhető változata már megtalálható raktárunkon. A piacon való elérhetőségüktől függően fokozatosan bővítjük majd a készletet.

További információk esetén, vagy egyéb Electronic Assembly termékkel kapcsolatban kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az info@soselectronic.hu címen.

Előnyök/Jellemzők:

 • 2,9” OLED kijelző kapacitív TP-lel
 • Parancsokkal történő vezérlés
 • Port a kijelzővel való teljes körű kommunikációhoz (nemcsak a TP-hez)
 • Egyszerű 3,3V-os táplálás
 • Grafikus funkciók
 • Rendkívül széles látószög
 • Digitális I/O portok
 • Egyszerű ragasztás általi telepítés a fő panelen

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.


Fő termékek


EA PLUGL128-6GTC ELECTRONIC ASSEMBLY  
EA PLUGL128-6GTC

OLED grafikus modul 2,9" 128x64 képpont sárga CTP USB

Grafikus OLED modulok

Cikkszám: 309841
raktáron 3 db
26 db 5-15 napon belül
1 db-tól
5 db-tól
36 600,00 Ft
32 600,00 Ft
Megrendelem:
 • Kosárba helyez
 • Árat lekérdez
 • A Kedvencekhez ad
 • Figyelemmel követés
 • Összehasonlításhoz hozzáad
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.
OK Adatlap