Dremel – a részletek nagymestere

Apró, vagy nehezen hozzáférhető tárgyak csiszolása, vágása, polírozása, marása vagy élesítése – ezek ideális feladatok a Dremel multifunkciós eszköz számára.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2017.12.01 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Került már olyan helyzetbe, amikor a munka 99%-át sikerült megoldania szokványos szerszámokkal, és már csak a jelentéktelennek tűnő, részletekben rejlő 1% maradt hátra? Azonban ez a látszólag könnyű 1 százalék annyi időt vett igénybe, mint az egész addigi munka.

A Dremel multifunkciós szerszámok éppen ezekre a helyzetekre jelentenek megoldást. Ezen szerszám esetében valóban igaz a mondás, hogy jobb egyszer látni, mint százszor hallani. Nagy az esélye, hogy éppen ez az eszköz válik majd kedvencévé; főleg azért, mert látszólag megoldhatatlan műveleteket is képes elvégezni akár nehezen megközelíthető helyeken.

Különösen prototípusok fejlesztésénél gyakran utólagos testre szabást kell végezni, fúrni vagy köszörülni. A mai (miniatűr) elektronika esetében ez általában nagyon finom munkát igényel – ilyenkor kisméretű, nagysebességű eszközt érdemes használni.

A Dremel szerszámok varázsa a tartozékok gazdag kínálatában rejlik – pl. például vágáshoz, élesítéshez, maráshoz, polírozáshoz, gravírozáshoz és egyéb tevékenységekhez. 

Jelenleg kétféle, kivételesen vonzó készletet kínálunk:

Dremel 3000-05 (F0133000MF) - 3 Star Kit-Dremel 3000 alapkészlet, amely a nagysebességű Dremel 3000 szerszámot, fali tartóelemet és számos csiszoló- és vágóeszközt tartalmaz.

Dremel 3000-3/55 (F0133000MK) - 5 Star Kit-Dremel 3000 - fejlett készlet elegáns és praktikus tokban, rugalmas tengellyel, vágó- és marószerszámokkal (egyenes és kör alakú), és sok más eszközt, az „EZ speed click” vágóeszközt is beleértve.

Kérésre bármely más, nem raktártípusú Dremel terméket rövid időn belül tudunk szállítani. Érdeklődése esetén kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az info@soselectronic.hu címen.

Videók

Dremel EZ SpeedClic is the keyless action of quick change where accessories can be changed

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Fő termékek

Dremel 3000-3/55 (F0133000MK)

Fúrók és tartozékok

5 Star Kit w/Multi-Tool 3000+Plastic Box+Acc.

Rakt. szám: 213223

DREMEL

Már nem szállítható tétel

Árat lekérdez

Dremel 3000-05 (F0133000MF)

Fúrók és tartozékok

3 Star Kit w/Multi-Tool 3000+ Holder + Accessories

Rakt. szám: 255175

DREMEL

Már nem szállítható tétel

Árat lekérdez
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.