Webinárium: Elektronikai karbantartás CRC vegyi anyagokkal, avagy hogyan védhetjük meg leghatékonyabban berendezéseinket?

Kenés és zsírtalanítás, csavarok rögzítése és meglazítása, különféle felületek tisztítása és ragasztása, nedvesség elleni védelem, stb. Mikor és milyen vegyi anyagokat alkalmazzunk?

Webinárium: Elektronikai karbantartás CRC vegyi anyagokkal, avagy hogyan védhetjük meg leghatékonyabban berendezéseinket?

Tematikus terület: Vegyi anyagok elektronikához

Az előadás tervezett hossza: 40 perc

Előadó: Szóga Péter, CRC Industries Europe

Az esemény nyelve: angol

Dátum és idő: 2021. október 22., reggel 8.00


A webes szeminárium végén tudni fogja:

  • melyik CRC termék alkalmas készüléke kezeléséhez,
  • hogyan lehet 100%-os kémiai védelmet biztosítani elektromos berendezései számára.
A kenőanyagokat, korróziógátló szereket, tisztítószereket, tömítőanyagokat és hegesztőszereket nem csak a gyártás és szervizelés során használják, hanem a fejlesztők, villamosmérnökök és hobbi szinten tevékenykedők is.

Szeretnénk meghívni Önt egy rövid online képzésre Szóga Péter vezetésével,  a CRC Industries regionális értékesítési vezetőjével, mert tudjuk, hogy az elektronikai alkatrészekkel való munka koránt sem egyszerű. Ezért hosszú évek óta szorosan együttműködünk a CRC Industries céggel. A vállalat vegyi anyagokra és spray-kre specializálódott mind az ipar, mind a végfelhasználók számára.

A technikai bemutató során Péter a CRC kínálatának legújabb és legkeresettebb termékeire fog összpontosítani. Számos terméket bemutat, amely során rámutat azok legfontosabb tulajdonságaira és a jelentősebb különbségekre a gyakorlatban történő használatuk során.

Jegyezze fel a naptárába az időpontot: 2021. október 22., reggel 8.00Ha bármilyen kérdése van a webináriummal vagy a regisztrációval kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk a info@soselectronic.hu címen.


Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.