MicroSD kártya 30 000 P/E ciklussal és 5 év garanciával? Igen, lehetséges.
SLC-liteX technológia

Az SLC Flash alapú SSD-k továbbra is a legmegbízhatóbb tárolók az ipari beágyazott eszközök számára. A technológia azonban gyorsan fejlődik, és jelenleg jó alternatívát kínál versenyképes áron.

Egy korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy az Apacer kifejlesztette az SLC-lite technológiát, amely 2D MLC Flash-t használ, és lehetővé teszi 2 bit/cella tárolását. A két bit közül csupán az egyik programozása során a legkevésbé jelentős bit (LSB) esetében a küszöbfeszültség-eloszlás hasonlóan alakul, mint egy SLC flash memória cellánál. A programozási/törlési (P/E) ciklusok száma ezután jelentősen megnő, elérve a 20 000-et. Összehasonlításképpen: a standard 2D MLC Flash 3000 P/E ciklust tesz lehetővé.

Az Apacer hasonló koncepciót alkalmazott a 3D TLC NAND Flash-hez, amely lehetővé teszi 3 bit/cella tárolását. A három bit közül csak az egyik programozása (SLC-liteX) lehetővé teszi a P/E ciklusok számának 30 000-re történő növelését.

Az SLC-liteX sorozat termékeire 5 év garancia vonatkozik, vagy az Apacer SMART szoftvere által jelzett 30 000 törlés túllépéséig, attól függően, hogy melyik következik be előbb.

MicroSD kártya 30 000 P/E ciklussal és 5 év garanciával? Igen, lehetséges.

A teljes jótállási feltételekért kérjük, látogasson el az Apacer weboldalára.

Az SLC, az SLC-liteX, az SLC-lite, a TLC és az MLC memóriakártyák összehasonlítása

A memóriakártyákat digitális fényképezőgépek, videokamerák, adatgyűjtők, mobiltelefonok és számos egyéb eszköz tárolóegységeként tervezték. Nem a beágyazott rendszerek adattárolóinak alkották. Ennek ellenére a 8 és 16 GB-os microSD kártyákat sikeresen használják SSD alternatívaként a Raspberry Pi és a fejlesztőkészletek számára.

MicroSD kártya 30 000 P/E ciklussal és 5 év garanciával? Igen, lehetséges.

A szekvenciális olvasási/írási sebességet a CrystalDiskMark 5.2.1 alkalmazással teszteltük, 1000 MB fájlmérettel. A véletlenszerű olvasási/írási sebességet IOMeter segítségével teszteltük, 32-es várakozási sorral.

Íme, a győztesek

A legjobb 8GB-os memóriakártya

  • Az SLC-lite H2-SL 8GB a legjobb teljesítményt és tartósságot kínálja, viszont 2,36-szor drágább, mint az MLC H1-M 8 GB-os referencia memóriakártya.

A legjobb ár-érték arányú 8GB-os memóriakártya

  • Az SLC-liteX CH110-MSD 8GB csak 9% -kal drágább, mint az MLC H1-M 8GB, de kiemelkedő teljesítményt és élettartamot kínál.

A legjobb nagy kapacitású memóriakártya

  • TLC CV110-MSD sorozat akár 256GB kapacitást biztosít. A 32GB-os kártya csak 65% -kal drágább, mint az MLC H1-M 8GB, ugyanakkor jobb teljesítményt nyújt.

A legkeresettebb microSD memóriakártyákat közvetlen kínálatunkban találja. A többi kérésre megrendelhető.

Az Apacer termékekkel kapcsolatos további információkért kérem forduljon regionális értékesítési képviselőnkhöz SOS electronic, vagy írjon nekünk az apacer@soselectronic.com címre, örömmel segítünk.