A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. OK Adatlap
APACER

Tárolja adatait biztonságosan az Apacer 5 generációs ipari CF kártyáin

Az értékes adatok ipari körülmények között történő biztonságos tárolásához megbízható adathordozóra van szükség. Az APACER bemutatja az ipari Compact Flash kártyái ötödik generációját, azaz az új Industrial CF5 és CF5 Plus sorozatot.

A kártyákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek az adatok megbízható tárolásával és a felülírás elleni védelemmel szemben támasztott szigorú elvárásoknak. A kártya alján található kapcsoló egyszerű átkapcsolásával az adatok csak olvashatóak, ezzel védve azokat a véletlen átírás vagy a bizalmas információk szándékos rongálásával szemben.

Az APACER CFC 5 és CFC 5 Plus teljesítik a CFA 4.1 előírásait. A használt SLC chip (single level chip) és az intelligens helyreállító rendszer tápellátás kiesését követően hozzájárulnak a kártya megbízhatóságához. Az adatok biztonsága érdekében a CF 5 támogatja a 24 bites hardveres ECC funkciót ( error checking and correction), a továbbfejlesztett blokk kihasználási technológiát (wear levelling and block managment) és a S.M.A.R.T.-ot (Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology). Támogatja a PIO-6, multi-word DMA-4 és Ultra DMA-5 adatátviteli technológiákat. Elérhető normál munkahőmérsékleti tartománnyal 0-tól +70°C-ig és kibővített tartománnyal -40-től +85°C-ig. A CFC 5 memóriakártyák kitűnő tulajdonságait kiegészíti, hogy kiválóan ellenállnak a magas páratartalomnak, ütéseknek és vibrációnak. Mindezen tulajdonságok ajánlottá teszik az APACER CFC 5 és CFC 5 Plus kártyák használatát a gyógyászati, védelmi és autóipari szektorban, csakúgy mint mindenütt, ahol követelmény a megbízhatóság és biztonság legmagasabb foka. További információkat talál az Apacer CF5 adatlapján. Érdeklődés esetén bármely memóriakártyáról a CF5 sorozatból lépjen velünk kapcsolatba az info@soselectronic.hu címen.

Előnyök/tulajdonságok:

  • Ipari Compact Flash kártya, mely megfelel a CFA 4.1 előírásainak
  • SLC memória chip
  • Kapcsoló az átírás elleni védelemhez
  • PIO-6, Multi-Word DMA-4, Ultra DMA-5 adatátvitel
  • Szekvenciális olvasás/ írás - 40/30 MB/sec
  • 24 bites ECC funkció és továbbfejlesztett blokk kihasználási technológia
  • Elérhető 128 MB – 16 GB kapacitásokkal
  • Munkahőmérsékleti tartomány 0-tól +70°C-ig vagy -40-től +85°C-ig
  • Normál 50 pin-es csatlakozó
Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek