Az Apacer hatodik generációs CF kártyái megközelítik a SATA sebességét

Ha megbízható adattárolóra van szüksége, ne hagyja figyelmen kívül az Apacer CF6 sorozatát.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2013.10.02 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

A memória egységek között a CF (Compact Flash) kártyák napjainkig igen népszerűek a beágyazott eszközökben költséghatékonyságuk, megbízhatóságuk és stabilitásuk miatt az olyan területeken, mint a gyógyászat, hadiipar, játékok, autóipar és POS alkalmazások. Az Apacer legújabb generációs CF memóriakártyáinak, az ipari CF6 kártyáknak a sebessége jelentősen javult az elődökhöz képest és elérheti a 115/80 MB/s sebességet, ami megfelel a SATA interfész adatátvitelének. Az új sorozat kapacitása is jelentősen kibővült, egészen 128 GB-ig, ezért a legjobb választás lehet ipari számítógépekhez és automatikus adattároláshoz.

Az FC6 sorozat memória kártyái kaphatók 16GB – 64GB-ig a megbízható és versenyképes SLC chipekkel, továbbá 8GB – 128GB-ig az olcsó MLC chipekkel. Mindkét sorozat stabilan működik az ipari hőmérséklettartományban (-40°C - +85°C), lehetővé téve a rendszer számára a megbízható hozzáférést az adatokhoz még perzselő hőségben vagy extrém hidegben is, ami a termék élettartamára is jelentős hatással van. Ezen felül az adatok pontosságának növelése érdekében az Apacer ipari CF6 kártyái támogatják a 72 bites ECC, elhasználódás-kiegyenlítő és S.M.A.R.T. (Self-Monitoring, Analisys and Reporting Technology) funkciókat, ezáltal jelentősen javítva a termék megbízhatóságát.

Az Apacer hatodik generációs CF kártyái megközelítik a SATA sebességét

Az adatbiztonság biztosítása érdekében az ipari CF6 Prémium sorozat választható írásvédelmi funkcióval is rendelkezik. Ezekbe a CF kártyákba terveztek egy kapcsolót az alsó részre, amivel az ügyfelek lezárhatják a CF kártyákat a rendszer szállítása előtt. A felhasználók inkább csak olvashatják, mint írhatják az adatokat, ezzel is segítve a védekezést a gondatlan használatból eredő véletlen adattörlések ellen, továbbá a bizalmas adatok védelmét a rosszindulatú módosítások ellen. Az Apacer az ipari CF kártyák más sorozatait is kínálja (CF3 és CF5 sorozatok), jól illeszkedve az ügyfelek különböző igényeihez és alkalmazásaihoz.

Érdeklődésével az Apacer termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket az info@soselectronic.hu.

Az Apacer hatodik generációs CF kártyái megközelítik a SATA sebességét

Az Apacer hatodik generációs CF kártyái megközelítik a SATA sebességét

Előnyök/Jellemzők:

 • a CFA 6.0-nak megfelelő CF kártyák
 • PIO6, multiword DMA4, Ultra DMA6, PCMCIA UDMA 5
 • kapacitása 12, 32, 64 és 128 GB
 • olvasás/írás akár 115/80 MB/s sebességgel
 • fejlett algoritmus az egyenletes blokk használat érdekében
 • beépített BCH ECC, ami akár 72 bitet is képes javítani kilobájtonként
 • elérhető SLC és MLC változatban
 • beépített feszültségérzékelő
 • energiagazdálkodás
 • tápfeszültség 3,3 vagy 5V
 • szabványos 50 tűs csatlakozó

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.