Soros interfésszel rendelkező berendezéseit vezérelje Etherneten keresztül az AK-NORD átalakítóival

A soros protokoll átalakítók LAN-ra vagy WLAN-ra ismertek úgy is, mint eszköz szerverek (device servers). Széles körben elterjedtek és közkedveltek, mivel segítségükkel könnyedén integrálhatóak a soros interfésszel rendelkező berendezések a LAN vagy WLAN hálózatba. Az új AK Nord LAN és WLAN ipari átalakítók, az AK-DinRail-XXL és AK-DinRail-XXR ezt a funkciót látják el. Biztosítják RS232 vagy RS485 csatlakozóval rendelkező berendezések csatlakoztatását és egyben minden modern kommunikációs és biztonsági protokollt is támogatnak.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2011.09.06 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

Rengeteg előnnyel jár, ha egy eszköz elérhető a LAN hálózatban, melyeket már említettünk az XT-Pico-USB átalakítóról szóló cikkben. Minden RS232 vagy RS485 porttal rendelkező eszközhöz használhatóak, azaz az ipari mérőműszerekhez, laboratóriumi eszközökhöz, nyomás és átfolyás érzékelőkhöz, modemekhez, különböző mikrokontrolleres berendezésekhez és sok más egyéb készülékhez.

Soros interfésszel rendelkező berendezéseit vezérelje Etherneten keresztül az AK-NORD átalakítóival

● Az AK-DinRail-XXL 2 eszközt tud csatlakoztatni soros RS232 vagy RS485 interfésszel a LAN hálózatba. Támogatja a 10/100Mbit Full/Half duplex RJ45 Ethernetet és minden új protokollt beleértve az Ipv6 és TCPv6-ot is. A belső SD kártyának köszönhetően lehetőség van helyi alkalmazás vagy JAVA nyelvű applet tárolására. Az AK-DinRail-XXL számos funkcióval rendelkezik: Modem Emulation, Connect-On-Data, Auto-Connect, Tunnel-Mode, DYNDNS-Client, FTP-Server, LPR-Server, 20KB Flash drive, Flash-File-System, SD- és DF-CARD, E-Mail – Client, TCP/UDP –Client, TCP/UDP –Server, SYSLOG-Client. Az AK-DinRail-XXL működési hőmérséklet tartománya -40…+70°C, teljesítmény felvétele kisebb, mint 1 watt és a tokozása mindössze 22,5mm vastag.

Soros interfésszel rendelkező berendezéseit vezérelje Etherneten keresztül az AK-NORD átalakítóival

● Az AK-DinRail-XXR 2 eszközt tud csatlakoztatni soros RS232/ RS485 interfésszel a Wireless LAN – WLAN hálózatba vagy 10/100Mbit Ethernet hálózatba. A Wireless LAN rendelkezik minden szükséges protokollal, mint az IEEE802.11b,g vagy az IEEE802.11n (Draft 3.0) így lehetővé teszi a gyors és könnyű integrációt. Minden modern biztonsági funkciót beleépítettek, mint a WEP 64/128 Bit, a WPA1 és a WPA2-Personal ezzel biztosítja a lehető legnagyobb biztonságot. Továbbá számos hasznos funkcióval rendelkezik, mint az ADHOC / INFRA – Modus, Fast-Roaming, AutoConnect Wi-Fi Protected Setup (WPS-PBC), Hardware WEP, TKIP, AES Engine, WEP 64Bit és 128Bit akár 4 kulccsal, WPA1 és WPA2. Fogyasztása 2.2W, működési hőmérséklete -10-től +65°C-ig.

További információkat az AK-NORD kézikönyvében talál.

További információkért, árajánlatért és a szállítási feltételekért lépjen velünk kapcsolatba az info@soselectronic.hu címen.

Előnyök / tulajdonságok:

  • RS232/485 átalakítók LAN és WLAN-ra
  • DIN sínre rögzíthetőek
  • 10/100Mbit Ethernet
  • Támogatja az IEEE802.11b,g,n WLAN protokollokat
  • Támogatja a legújabb LAN protokollokat, beleértve az IPv6 és TCPv6-ot
  • Két RS232 és RS485 csatlakozási lehetőség
  • Legmagasabb biztonsági szabvány
  • SD kártya foglalat (max. 4GB FAT16)
  • Egyszerű táplálás 7…32V DC

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.