A BOXER-6405 és 6405M kétmagos Intel Celeron N3350 vagy négymagos Intel Pentium N4200 processzorokon alapul. Mindkét modell ugyan azt az alaplapot használja. A különbséget az alábbi táblázat szemlélteti.

Érdemes megemlíteni, hogy a COM port típusát a BIOS-ban kell beállítani, nem jumperen keresztül.

Ipari minőségű RAM-al és SSD-vel (-40...85°C) mindkét modell -30 és +60°C közötti tartományban működik az IEC68-2-14 szabvány szerint 0,5m/s légáram mellett. Mellesleg, az ilyen csekély légáramlás még a füst irányát se befolyásolja.

Mindkét modell egyetlen slot-ot biztosít a 8GB DDR3L SODIMM 1867 RAM memória számára. A memóriamodul hűtőre szerelt, így azonnali hőleadást biztosít a műszerháznak.

obr2228_p9005af0ca5e5.jpg

A BOXER számítógép karbantartása rendkívül egyszerű. A RAM, SSD és bővítőhelyhez való hozzáféréshez elegendő az alsó panelt tartó 6 csavar eltávolítása. Remek testreszabási lehetőségekkel rendelkeznek. A COM portok belső csatlakozókhoz vannak csatlakoztatva. Ez lehetővé teszi a szabványos COM csatlakozók eltávolítását és saját modul használatát, ami pl. galvanikus leválasztást ad ezeknek az interfészeknek. A BIOS testreszabásával digitális be- és kimeneteket is hozzáadhat.

A számítógépeket RAM, SSD, tápellátás és operációs rendszer nélkül szállítják. A tartozékokat megrendelheti honlapunkról. Prototípus mennyiséghez RAM, SSD, valamint Windows 10 IoT Enterprise LTSB 2016 64bit operációs rendszer telepítését is kínáljuk.

Tipikus alkalmazások:

Mesterséges intelligencia számítástechnikai platform
Használjon előre képzett TensorFlow/Caffe modellt, vagy képezzen neuronhálózatot Tensorflow/Caffe segítségével, és használja az AI Core mini-PCIe modullal, amely Intel Movidius Myriad 2 2450 processzoron alapszik.

Vezérlőplatform
Használja az RS232/422/485 portokat PLC-khez és érzékelőkhöz történő csatlakoztatáshoz.

Gépi látás platform
Csatlakoztasson ipari kamerákat GbE vagy USB 3.0 portokon keresztül.

IoT gateway
Telepítsen 4G vagy Wi-Fi modult a mPCIe slot-ba, az antennákat pedig az előkészített antennanyílásokhoz, és már használhatja is a kész gatewayt.

Az első 5 darab BOXER-6405-A1-1010 típust bevezető áron kínáljuk, igényeljen Ön is árajánlatot! Az akció csak a készlet erejéig tart.

További AAEON termékekkel kapcsolatos kérdéséve kérem, forduljon hozzánk bizalommal az aaeon@soselectronic.com címen.