„Puska” a BOXER-8150AI ipari számítógéppel végzett munkához

Hűek vagyunk a közmondáshoz, miszerint jobb egyszer látni, mint százszor hallani. Mi, az SOS electronic-nál ezt szívesen alkalmazzuk is. Amennyiben érdeklik a beágyazott termékek és a mesterséges intelligencia akár munkaprojektek, akár technológia szempontjából, tekintse meg a mellékelt videókat. A legújabb Boxer-8150AI ipari számítógépet bemutató webinárium során készült felvételből állítottuk őket össze.

Iris Huang, az AAEON termékértékesítési igazgatója az első videóban bemutatja és összehasonlítja az egyes AI @ Edge Boxer termékeket, amelyek Intel + Intel Myriad X VPU processzorokra, Nvidia Jetson modulokra, HiSilicon HI3559A platformra és a Google Edge TPU-ra épülnek.
A videóban nem hangzik el, de az AAEON kínálatában szerepel mPCle, M.2 2242 és M.2 2280 is. Ezek a Kneron KL520 neurális feldolgozó egységen (Neural Processor Unit, NPU) alapuló modulok, amelyek további hardver telepítési lehetőségeket adnak az ideghálózatokhoz, alacsony energiafogyasztással.

Az Nvidia Jetson modulokból kiinduló ipari számítógépek tulajdonságaira összpontosítottunk. Röviden kitértünk a Jetpack 4.3 szoftvercsomag tulajdonságaira, valamint az AAEON hardverhez adaptált AAEON ACLinux terjesztésére.

Videók

SOS electronic webinar with AAEON Part 1 - Product Line


Felhasználás

Számtalan hasznos feladat létezik a mesterséges intelligencia számára. Az energiatakarékos hardveren történő telepítésnek rengeteg előnye ismert, de az egyik legfontosabb: a rövid válaszidő.

Van pár ötletünk az AAEON számítógépek sikeres használatához a mindennapi munka során, de a COVID19 járvány idejére is. A mesterséges intelligencia használata lehetővé teszi annak meghatározását, hogy az adott illető visel-e védőmaszkot, és megfelelő-e a testhőmérséklete, ezáltal hatékonyan alkalmazható a járvány terjedése ellen túlzsúfolt helyeken.

Videók

SOS electronic webinar with AAEON: Part 2 - Success Stories


Telepítés

Az AAEON, termékmenedzsere, Ocean Lu, lépésről lépésre rögzítette az egész folyamatot és elmagyarázta, miért javasol számítógépet Ubuntu 16.04-el. Ha az Ubuntu újabb verzióját szeretné használni, az operációs rendszer lemezképének betöltésére használt szkriptek miatt telepítenie kell a Python 2.7-et. Az egész folyamat csupán néhány percet vesz igénybe.
Ha jobban megnézi, Ocean Lu elektrosztatikus karpántot visel, hogy megakadályozza a belső alkatrészek ESD-sérülését.

Videók

SOS electronic webinar with AAEON Part 3 - Flashing Image


Tipp

Amennyiben a témakör felkeltette érdeklődését, olvassa el hasonló cikkeinket is:

Üzemelje be az OMNI-t 15 perc alatt!
Miért érdemes gépi látást és MI-t alkalmazni a munkafolyamatok során?


Puska

Csatlakoztassa a tápegységet, a monitort, az egeret és a billentyűzetet a Boxer-8150AI-hez, és kapcsolja be. Az operációs rendszer felfutása után indítsa el a terminált, és puskázzon a mellékelt segítség alapján.

Először állítsa össze a demo alkalmazásokat:

$ /usr/share/visionworks/sources/install-samples.sh ~
$ cd ~/VisionWorks-1.6-Samples
$ make

Ellenőrizze az összeállítás eredményét:

$ cd bin/aarch64/linux/release
$ ls

Indítsa el az alkalmazást:

$ ./nvx_demo_feature_tracker

vagy

nvx_demo_motion_estimation
nvx_demo_hough_transform
nvx_demo_stereo_matching
nvx_demo_video_stabilizer, ect.

Videók

SOS electronic webinar with AAEON Part 4 - Demo VisualTovábbi információkkal, vagy egyéb beágyazott rendszerekkel és AAEON termékekkel kapcsolatos érdeklődésével kérjük, forduljon hozzánk bizalommal az info@soselectronic.hu címen.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Tartozékok


BOXER-8150AI-A1-1010 AAEON  
BOXER-8150AI-A1-1010

AI at Edge Box PC NVidia Jetson TX2 8GB RAM 32GB eMMC -20…50°C

Ipari számítógépek

Cikkszám: 319384
Gyártó: AAEON
raktáron 1 db
EOL
1 db-tól
352 000,00 Ft
Megrendelem:
  • Kosárba helyez
  • Árat lekérdez
  • A Kedvencekhez ad
  • Figyelemmel követés
  • Összehasonlításhoz hozzáad
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.