Szentelje idejét a program tartalmának, a kinézetről majd a 4D ViSi gondoskodik

A grafikus felület programozása ennél már nem is lehetne egyszerűbb. A 4D Systems egy kiváló grafikus szerkesztő környezetet biztosít a TFT kijelzőihez, mely tovább feszegeti a grafikus felület kialakítása során az egyszerűség és gyorsaság határait.

Ez egy régebbi cikk, amelynek közzétételi időpontja 2012.02.08 volt. Némely benne foglalt információ mára már elavult lehet. Kérdésével bátran forduljon hozzánk, szívesen segítünk!

A 4D ViSi lehetővé teszi, hogy nagyon egyszerűen és intuitíven helyezhesse el a grafikus vezérlő és megjelenítő elemeket úgy, ahogy azokat megjeleníteni szeretné a 4D Systems kijelző moduljain. Ennek eredményeként a grafikus interfészt rendkívül gyorsan létrehozhatja és koncentrálhat a lényegre, azaz magára az alkalmazásra. Más szóval, az idejét annak szentelheti „amit az alkalmazásnak el kell látnia“ és nem annak „hogyan nézzen ki“.

A 4D ViSi része a szabadon letölthető 4D Workshop3 IDE – Beta programnak. A 4D ViSi egy hatékony szoftver, mely lehetővé teszi a kívánt grafikus felület azonnali megtekintését a 4D kijelző modulokon. A 4D ViSi számos analóg műszerlapot, számlapot és gombot tartalmaz, melyeket egyszerű húzással (drag&drop) elhelyezhet a megfelelő helyre. Minden elem széleskörű beállítási lehetőségekkel rendelkezik. Nem szükséges a kódot állandóan betölteni a kijelző modulba a megtekintéshez minden változtatás után, megtekintheti a számítógépe monitorán is. Ezt követően egyetlen kattintással elhelyezheti a megfelelő kódot a programjában. A fejlesztő környezetben való munkát az alábbi rövid videóban tekintheti meg.

Videók

4D ViSi is the latest Software tool from 4D Systems incorporated in the "4D Workshop3 IDE - Alpha", which is free to download at http://www.4dsystems.com.au/downloads/Software/4DGL-Workshop3-IDE/4D_WS3_REV3.2.0.10.zip.

Ne maradjon le a hasonló cikkekről!

Önnek is tetszenek cikkeink? Ne maradjon le egyről sem! Nem kerül erőfeszítésébe, mi eljuttatjuk Önhöz.

Tartozékok


uLCD-43PT 4D SYSTEMS  
uLCD-43PT

4DGL beágyazott TFT modul 4,3" 480x272 TP

TFT modulok

Cikkszám: 114212
Gyártó: 4D SYSTEMS
Megrendelem:
  • Kosárba helyez
  • Árat lekérdez
  • A Kedvencekhez ad
  • Figyelemmel követés
  • Összehasonlításhoz hozzáad
Árat lekérdez

uLCD-32PT(SGC) 4D SYSTEMS  
uLCD-32PT(SGC)

4DGL beágyazott TFT 3,2" 240x320 modul TP

TFT modulok

Cikkszám: 112454
Gyártó: 4D SYSTEMS
Már nem szállítható tétel

uVGA-II 4D SYSTEMS  
uVGA-II

VGA Graphics Controller Module for QVGA VGA SVGA

Interfész áramkörök

Cikkszám: 112461
Gyártó: 4D SYSTEMS
Már nem szállítható tétel
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.