A piacon fellelhető konkurens antennákhoz képest akár 50%-os méretcsökkenés, valamint legnagyobb teljesítményű 2 az 1-ben megoldás teszi a Condor 2J4A24Pa antennát a legversenyképesebb típussá.

Aktuális igényeihez alkalmazkodva ugyanabban a házban egyéb konfigurációk is rendelkezésre állnak, mint például a 3 az 1-ben, a 4-ben az 1-ben vagy az 5 az 1-ben. Amennyiben elegáns antennát keres, amely a hatékonyság és teljesítmény terén nem ismer kompromisszumokat, akkor a 2J4A24Pa a legjobb választás.

Globális megoldás

A legfontosabb jellemzője, hogy a 2J4A24Pa kompatibilis minden LTE, 4G, 3G vagy 2G hálózati ökoszisztémával. A legújabb technológiai fejlesztéseknek megfelelően ez az antenna LTE-MIMO-t biztosít, amely nagyon nagy hatékonyságú, megszakítás nélküli adatátvitelt tesz lehetővé maximális sebességgel, amelyet az LTE-MIMO antennák alacsony burkoló korrelációs együtthatója biztosít (ECC).

Telepítés és tartósság

A 2J4A24Pa bárhol könnyen telepíthető vagy elrejthető – egyenes felületek alsó vagy felső részén is, beleértve a szélvédőket, tetőket, műanyagokat, stb., mivel kétoldalas öntapadó ragasztószalaggal van ellátva, amely biztonságosan rögzíti azt.

A 2J4A24Pa alacsony veszteségű, teljesen testreszabott hosszúságú és csatlakozóval ellátott kettős árnyékolt kábelt tartalmaz, amely maximális antennateljesítményt és megbízhatóságot biztosít, elkerülve a csatlakozás megszakítását, valamint nagy sebességű adatátvitelt és nagyobb nyereséget is nyújt, stb. A 2-in-1 funkció lehetővé teszi a gyors kezelést olyan helyeken, ahol más megoldások nem valósíthatók meg, és leegyszerűsíti a termék telepítését, így időt és pénzt takarít meg.

Az LTE-MIMO technológia nem csupán kimagasló teljesítményt, de biztonsági garanciát is ad. Az IP67 és IP69K védettségi szint biztosítja, hogy teljes mértékben véd a por és víz hatásaival szemben, valamint nagy nyomásnak és gőztisztításnak is ellenáll. Az ütés és vibrációs teszt extra robusztusságot biztosít a termék hosszú élettartamának biztosításához, így költséghatékony megoldásnak bizonyul. A független laboratóriumi tesztek tanúsítványai az NDA (Titoktartási megállapodás) aláírását követően érhetők el. Az UV bevonat maximális védelmet nyújt a szélsőséges kültéri használat során, extrém környezetben és hőmérsékleten is helyt áll.

További információkkal, vagy egyéb 2J termékekkel kapcsolatos kérdéseivel kérem, forduljon hozzánk bizalommal az info@soselectronic.hu