ACCUCELL

Az ACCUCELL székhelye a németországi Waiblingen-ben található. A cég a tölthető alkalikus mangán elemekre (RAM) specializálódott 1993 óta. RAM elemek, és a hozzá tartozó töltők gyártásával foglalkozik.

A gyártóval kapcsolatos cikk

Töltse a környezetbarát RAM elemeket

Az új Accucell Alpha 100 és Alpha 200 típusú töltőkkel ezt könnyedén megteheti, ráadásul nem számít, milyen típusú akkumulátort tesz bele.

Újratölthető alkáli akkumulátorok

Az alkáli akkumulátorok, vagy más néven RAM (Rechargeable Alkaline Manganese) akkumulátorok önmagukban egyesítik a hagyományos akkumulátorok és a szárazelemek előnyös tulajdonságait. Többszörösen újratölthetőek, ugyanakkor 1,5V-os cellafeszültséggel rendelkeznek. Az előállítási költségek magasabbak, mint a szárazelemek esetén, de olyan helyeken ahol a szárazelemek felhasználása gyakori, a befektetés hamar megtérül.

Segítségre van szüksége?
Miért ACCUCELL? Csak angol nyelven
  • company focusing on rechargeable alkaline batteries
  • ecologically friendly technology
  • economically convenient replacement of primary cells with a 1.5V nominal voltage
Tudta? Csak angol nyelven

1.5V nominal voltage makes RAM batteries widely applicable as a direct replacement of primary batteries. As ecologically friendly and economically very convenient, RAM batteries are very suitable alternative to primary batteries. Thanks to a very low self-discharge and no memory effect, they can be applied to almost any low-drain devices. RAM batteries are available in all 4 main sizes – micro (AAA), mignon (AA), baby (C) as well as mono (D).

Dokumentumok

Választék

AccuCell Baby LR14/C only 2pcs

Akkumulátorok

RAM alkáli akkumulátor 1,5V 3000mAh

Rakt. szám: 57503

ACCUCELL

Már nem szállítható tétel

AccuCell Micro LR03/AAA only 4pcs

Akkumulátorok

RAM alkáli akkumulátor 1,5V 750mAh

Rakt. szám: 57501

ACCUCELL

Már nem szállítható tétel

Összes termék

webdesign © bart.sk

Hibajelentés

Min változtatna? Talált valami hibát? Vagy szeretne hozzászólni? Ossza meg velünk, az értékes hozzászólásokat megjutalmazzuk. Elég, ha saját szavaival körbeírja a hibát, vagy hozzászólást és megadja elérhetőségét. Köszönjük.

Elérhetőségek