Maradjak bejelentkezve

Kosár [
0
]
Kezdőlap > Cikkek > > Nem besorolt

Az új megoldások katalógusa többszörösen is időt takarít meg Önnek!

Katalógusunk 10. kiadása más! Inspiráció a fejlesztéshez, a gyors keresés, összekötés az on-line tartalommal, … Ez csak néhány a számos fejlesztési előny közül a katalógussal történő hatékony munka érdekében.

Biztosan ismeri a következő mondást: Az idő pénz! Minél többet takarít meg, annál gazdagabb...

Mellékelt új katalógusunk használatával többszörösen is időt takaríthat meg:

1. Komplex áttekintés fele annyi oldalon
Sikerült olyan modern katalógust készítenünk, mely komplex bemutatást nyújt Önnek elektronikai alkatrész-kínálatunkról. Az előző kiadásokhoz képest ugyan kihagytuk azokat az információkat, melyek gyorsan aktualitásukat veszthetik, de ennek ellensúlyozására átfogóbb műszaki paraméterekkel és ajánlásokkal egészítettük ki. Így több összetett információra tehet szert fele annyi oldalon.

2. Gyors keresés
Teljes kínálatunkat megtalálja egy kétoldalas áttekinthető ábrán (12-13. oldal). Ez az ábra egy valamiféle képzeletbeli „portás“, amely gyorsan a helyes fejezethez irányítja. Ha konkrét márkát vagy gyártót keres, gyorsan eligazodhat a gyártók címjegyzékében (14-17. oldal) is.

3. Műszaki paraméterek gyors összehasonlítása
A termékek többsége műszaki paramétereikkel áttekinthető táblázatokba van rendezve. Ezáltal gyorsan kiválaszthatja és összehasonlíthatja a szükséges paramétereket és kiválaszthatja a megfelelő típusú alkatrészt.

4. Egyszerű összekötés az on-line tartalommal
Azért, hogy gyors hozzáférést biztosítsunk Önöknek a legaktuálisabb információkhoz, létrehoztunk néhány módszert, mellyel összekötheti papír alapú katalógusunkat weboldalunkkal. Használhatja az egyes QR kódokat, vagy a kulcsszavakat weboldalunk keresőjében.

5. Inspiráció a fejlesztéshez egyetlen helyen
Minden fejezetnek megvan a saját általános bevezetése, mely különböző felhasználási lehetőségekre mutat rá az adott területen belül. Például a kommunikációs rész bevezetésében rögtön talál leírást konkrét lehetőségekről és típusokról a GSM, GPRS, GPS, Bluetooth, LAN, WiFi, RFID, ZigBee, USB, RS485, 434/868 MHz RF technológiákat illetően.

 • Papír formában megrendelhető katalógus Online Shop-on keresztül

 • Örömmel tölt el bennünket, ha munkája során kihasználja új katalógusunk által nyújtott előnyöket és tapasztalatait velünk is megosztja kérdőívünkön keresztül...

  A közzététel időpontja 2012.12.06
  A cikk felhasználasa esetén a web oldalukon kérem adja meg a cikk eredetét: http://www.soselectronic.hu/?str=1223
  Jobb árat szeretne? Ha Ön jogi személy vagy vállalkozása van, a regisztrációt követően egyes termékeinket kedvezményes áron vásárolhatja meg.Új ügyfél regisztrációja
  Az SOS electronic aktuális készlete
  Utolsó frissítés 2016-05-28 04:30:29
  KépTípus
  Megnevezés
  Rakt.sz., Árufajta
  GyártóRaktáron
  *Beszállítói raktár
  (Érkezik)
  Ár/db ÁFA nélkül
  SOS Solutions Catalogue 2015 (reprint)

  SOS Solutions Catalogue 2015 (reprint)

  Catalogue of Solutions from SOS electronic (english)
  Rakt.sz.: 119761, A, RoHS
  Katalógus - SOS electronic
    508 db
  -
  (-)
  Akció
  311.07 Ft
  A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ