Maradjak bejelentkezve

Kosár [
0
]
Kezdőlap > Cikkek > WIZNET > Kommunikációs modulok

W7200 - TCP/IP és ARM Cortex M3 egy lapkán

Előnyök/Jellemzők:

  1. ARM Cortex M3 (ST), integrált TCP/IP chippel
  2. TCP, UDP, ICMP, IPv4 ARP, IGMP, PPPoE, Ethernet
  3. ADSL kapcsolat PPPoE protokollal
  4. 8 független, párhuzamosan futó socket
  5. 32kb hálózati adat puffer
  6. power down és WOL (Wake On LAN)

Bemutatjuk a WIZnet cég újdonságát, az iMCUTM W7200-at, mely a már jól bizonyított W5200 „bedrótozott” TCP/IP megoldás és az ARM Cortex M3 chipjének kombinációja. Az eredmény egy erőteljes chip, mely gyors és stabil TCP/IP kapcsolatot nyújt az ARM processzor minimális terhelése mellett.

A WIZnet cég olyan TCP/IP megoldásokra szakosodott, melyek leveszik az adott alkalmazás processzoráról a terheket. A nagy számításigényű alkalmazásoknál kézenfekvő, hogy a processzor számítási teljesítménye maximálisan rendelkezésre álljon, és ne foglalják le olyan feladatok, melyeket kiegészítő áramkörökkel is el lehet látni. De hogyan lehet ezt elérni minimális fejlesztési erőfeszítéssel és akár NYÁK terület megtakarításával? A megoldás az iMCUTM-chip. Az iMCU (Internet MCU) sorozat gyors Internetet nyújt „on-the-fly” architektúra és gyors algoritmusok segítségével. A W7200 pminden gyakori protokollt támogat, mint pl. TCP, UDP, ICMP, IPv4 ARP, IGMP, PPPoE, Ethernet valamint még az ADSL csatlakozást is. Az iMCU 7200 működési elve jól látható a fenti blokkvázlaton. A chip és a hozzá tartozó iMCU7200EVB fejlesztő kártya raktárkészletünkről elérhető.

Részletes információ a W7200_Datasheet és a W7200_EVB dokumentumban található.
Érdeklődésével keressen bennünket az info@soselectronic.hu címen.

A közzététel időpontja 2012.10.04
A cikk felhasználasa esetén a web oldalukon kérem adja meg a cikk eredetét: http://www.soselectronic.hu/?str=1176
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ