Maradjak bejelentkezve

Kosár [
0
]
Kezdőlap > Cikkek > QUECTEL > Kommunikációs modulok

A Quectel U10 UMTS 3G modulja funkciók tömegével kápráztat el

Előnyök/Jellemzők:

 1. kétnormás/több sávos WCDMA és GSM modul
 2. akár 7,2 Mbps (letöltés)/5,76 Mbps (feltöltés) nagy sebességű HSPA adatátvitel
 3. GPRS és EDGE, multi class 12
 4. kettős SIM
 5. kamera interfész akár 8 Mpixel felbontással
 6. javított hőmérséklettartomány -40-től +85°C-ig
 7. számos beépített fejlett protokoll
 8. SD kártya illesztő, max. 32 GB
 9. nagy sebességű USB 2.0 interfész
 10. Bluetooth interfész
 11. 3x UART (akár 921600 bps)
 12. Li-ion akkumulátortöltő áramkör
 13. egyszerű csatlakozás 100 tűs B2B (kártya-kártya) csatlakozóval

A Quectel U10 minden az egyben GSM 3G modulja egyszerűsíti a kapcsolást és lerövidíti a tesztelési időt a beépített interfészek tömegének köszönhetően. Ha egy olyan modulra van szükség, mely alkalmas adat, hang, video, SMS, MMS átvitelére és minden elképzelhető bele van építve, akkor a Quectel U10 a megfelelő megoldás.

Az új Quectel U10 minden az egyben GSM 3G modulja egyszerűsíti a kapcsolást és lerövidíti a tesztelési időt a beépített interfészek tömegének köszönhetően. Ennek köszönhetően a legtöbb alkalmazásban szükségtelen bármilyen külső interfészt csatlakoztatni, ami csökkenti a berendezések gyártási költségeit. A jellemzők listája önmagában kitöltené az egész cikket, ezért csak néhányat emelünk ki közülük.

A modul támogatja a kétnormás, több sávos működést (WCDMA és GSM) és az UMTS (HSPA) nagy sebességű adatátvitelt, továbbá nagy sebességű USB 2.0 interfész és 3 UART csatorna is rendelkezésre áll. Közvetlen kamera csatlakozás is lehetséges, plusz költségek nélkül, melyet a 8 megapixel felbontású CMOS kamera interfész tesz lehetővé. Adattárolás a közvetlenül csatlakoztatható SD kártyán lehetséges, mely akár 32 GB kapacitású is lehet. Bluetooth kommunikációhoz mindössze egy antennát kell csatlakoztatni az U10-hez. A modul tartalmaz még egy Li-ion akkumulátor töltés vezérlő áramkört is, mely hasznos lehet mobil alkalmazásnál vagy elemes háttértáplálás esetén. A RIL (Radio Interface Layer) meghajtó WinCE 6.0-hoz és az USB meghajtó WinCE 6.0-hoz, Win7/XP-hez és Linux 2.6-hoz tovább egyszerűsíti a kommunikációt és csatlakozást. Kiváló érzékenység, fejlett audio algoritmusok és video kodekek járulnak hozzá az U10 általános felhasználhatóságához. Az összes funkció korlátlan használatához széles működési hőmérséklettartomány szükséges – az U10 ennek a követelménynek is 100%-ban megfelel, funkcionalitása garantált a -40 - +85°C hőmérséklettartományban. Az U10 NYÁKra történő csatlakoztatása nagyon egyszerűen egy SMD csatlakozó segítségével lehetséges. A modullal természetesen bármely GSM szolgáltató SIM kártyája használható. A fejlesztés támogatására rendelkezésre áll az U10EVB-KIT fejlesztőkészlet.

Alapvető információt nyújt az U10 model leírása és a Quectel U10 bemutató. Részleteket pedig az U10 hardver tervezési útmutató, az U10 AT parancs készlet, az U10EVB készlet használati útmutatója és a Videó hívás alkalmazási segédlet tartalmaz.

Az U10 és az U10EVB készlet közvetlenül raktárról kapható. Az U10 listaára 1 db vásárlása esetén 50 Euro. Kérésre pontos árajánlatot adunk projektjéhez. Érdeklődésével keressen bennünket az info@soselectronic.hu címen.
A közzététel időpontja 2012.08.14
A cikk felhasználasa esetén a web oldalukon kérem adja meg a cikk eredetét: http://www.soselectronic.hu/?str=1150
Jobb árat szeretne? Ha Ön jogi személy vagy vállalkozása van, a regisztrációt követően egyes termékeinket kedvezményes áron vásárolhatja meg.Új ügyfél regisztrációja
Az SOS electronic aktuális készlete
Utolsó frissítés 2016-05-28 04:30:29
KépTípus
Megnevezés
Rakt.sz., Árufajta
GyártóRaktáron
*Beszállítói raktár
(Érkezik)
Ár/db ÁFA nélkül
AXK5F00547YG

AXK5F00547YG

System connector for U10 module
Rakt.sz.: 123543, O, RoHS
Adatlap: AXK5F00547YG.pdf
Csatlakozó - különféle
PANASONIC
  Megrendelésre
Árat lekérdez
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ