Maradjak bejelentkezve

Kosár [
0
]

Cégünk profilja

Mi vagyunk Közép-Európa egyik legnagyobb független elektronikai alkatrész forgalmazója.

Szállítmányainkkal elsősorban az Európai Unió piacát fedjük le, de küldünk csomagot a világ többi részére is. Cégünk és a fő logisztikai központja is a Kassán található. Az SOS electronic europe cégcsoport négy forgalmazó céget fog össze: Magyarországon Németországban, Csehországban, és Szlovákiában. Továbbá Lengyelországban és Romániában közvetlen üzleti képviselettel rendelkezünk.

SOS = Suppliers Of Solution

Mi átfogó megoldásokat kínálunk nem csupán alkatrészeket.

Az SOS electronic cégcsoport az az ipari gyártáshoz szükséges elektronikai alkatrészek nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik.

Széles kínálatunk van:
 • félvezető,
 • passzív,
 • optoelektronikai,
 • és elektromechanikus alkatrészekből csakúgy,
 • mint szerszámokból, mérő és forrasztó berendezésekből.
Termékkínálatunkban több mint 200 000 elektronikai alkatrész típust talál, melyekből több mint 15 000-ből saját raktárkészletünk van az azonnali szállításhoz.
Termékeink és szolgáltatásaink minősége nálunk alapvető fontosságú.
Ezért a világ legnagyobb elektronikai alkatrész gyártóival dolgozunk, akiknek biztosítjuk termékeik kizárólagos forgalmazását. A minőséget elsősorban az elégedett ügyfeleink igazolják a világ több mint 87 országából.

Komplex megoldásokat nyújtunk
Mint az európai piac egyik vezető elektronikai alkatrész forgalmazója ügyfeleinknek nemcsak elektronikai alkatrészeket kínálunk, hanem komplex megoldásokat is. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleinknek a passzív eladás helyett komplex szolgáltatásokat kínálunk az elsődleges műszaki támogatáson, termékmintákon, a 0. szériához való szállításon át egészen a sorozatgyártásig.

Az SOS electronic a minőségi elektronikai alkatrészek szinonimája, de közben a név olyan embereket takar, akik nap mint nap mosollyal nyújtanak Önöknek megoldásokat vállalkozásukhoz. Mi nem csupán forgalmazzuk az alkatrészeket, mi értünk is hozzá.

AZ ÖNÖK SZÜKSÉGLETEI – A MI MEGOLDÁSAINK

Ügyfeleink elsősorban elektronikus berendezés gyártók különböző ipari ágazatokból, mint a számítógépes perifériák, kommunikációs technológiák, hordozható berendezések, mérési és szabályzótechnika, valamint az autóiparba, hadi iparba és egészségügybe szánt berendezések gyártói. Ugyanakkor együttműködünk fejlesztőcégekkel, nagykereskedelmi és kiskereskedelmi viszonteladókkal is.
 
 
 
 
 
 

Tudta, hogy?

 1. Már 24 éve vagyunk a piacon
 2. Közvetlen képviselettel rendelkezünk 6 országban
 3. A világ több mint 100 országában vannak elégedett ügyfeleink
 4. Több mint 100 elektronikai alkatrész gyártóval működünk együtt a világon
 5. Kínálatunkban több mint 200 000 elektronikai alkatrész található
 6. Több mint 15 000 kiválasztott alkatrésztípusból tartunk raktárkészletet elosztó központunkban
 7. Megrendelését még a megrendelése napján postázzuk Önnek
 8. Rugalmas és professzionális műszaki támogatást nyújt Önnek mérnökökből álló csapatunk
 9. Ügyfeleinket a vásárlásaik után jutalmazzuk Hűségprogramunkban
 10. Többnyelvű támogatást nyújtunk (HU,SK, CZ, PL, RO, DE, EN)
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink nyújtásában, melyek igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ